Η UNILOG μπήκε στη Ευρωπαϊκή Λίστα Επιχειρηματικής Αριστείας!

Η Unilog S.A. επελέγη ως «One to Watch» στην Ευρώπη στον κατάλογο επιχειρηματικής αριστείας που δημοσιεύτηκε από τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων, έναν από τους μεγαλύτερους και μακροβιότερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.

Η Unilog επελέγη, καθώς επιδεικνύει εξαιρετικά επιτεύγματα και αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες του προγράμματος της καινοτομίας, της επιτυχίας και της επιχειρηματικής ηθικής.
Δείτε εδώ: https://lnkd.in/gqtRbtE.
Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, δήλωσε: "Οι εταιρείες που επιλέχθηκαν ως«Ones to Watch »είναι οι πιο εμπνευσμένες, επιτυχημένες και δυναμικές στην Ευρώπη. Το ταλέντο και η επιμονή στην καρδιά αυτών των επιχειρήσεων δημιουργούν θέσεις εργασίας και οδηγούν στην ευημερία της Ευρώπης. Αυτός ο κατάλογος αριστείας "Ones to Watch" αποτελεί σημείο αναφοράς της επιτυχίας για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα."
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πιστούς πελάτες μας και φυσικά τους εξαιρετικά καταρτισμένους και εξειδικευμένους εργαζόμενους μας που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του στόχου !!!

Επικοινωνία

2η οδός Ολ. Σκοπευτηρίου

19003 Μαρκόπουλο Αττικής, Ελλάδα

Τηλ: (+30) 2111057000

Φαξ: (+30) 2111057199

http://unilog.gr

info@unilog.gr

Γνωρίστε μας

Complex A

Complex B

Complex C